AKADEMIJA OXFORD: Naučite nemački ili engleski za samo 2500 dinara mesečno

0
1719

Akademija Oxford osnovana je 2008. godine i od tada sprovodi programe obrazovanja, kurseva stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, kao i prevodilačke usluge sudskih tumača.

Njihovi centri se nalaze u preko 30 gradova u Srbiji, a u Sremu se nalaze u tri grada sa tendencijom daljeg širanje i u manja mesta:

Među sremskim gradovima Akademija Oxford ima centar u Sremskoj Mitrovici na adresi Kralja Petra Prvog 9, drugi sprat, telefon: 060 022 55 84, 621 055 na koje će vam se javiti koordinatorke Marina Marković i Svetlana Todorović.

Takođe, nalaze se i u Rumi, u Atrijumu, kao i u Inđiji na šetalištu Vojvode Stepe 20/4.

U ponudi Akademije Oxford su kursevi engleskog i nemačkog jezika po ceni od svega 2500 dinara mesečno. Časovi su dva puta nedeljno po dva školska časa.

Pored toga, organizuju i kurseve za učenje italijanskog, francuskog, norveškog, švedskog, mađarskog i mnogih drugih jezika. Angažuju se veoma iskusni i kvalitetni predavači koji su obučeni za rad po zvaničnim Cambridge standardima.

Napominjemo da studenti, penzioneri i nezaposleni imaju 20 odsto popusta.

Akademija Oxford organizuje i kurseve stranih jezika za predškolce i osnovce, u kojima deca uče strane jezike po Cambridge programu, po ceni od svega 2000 dinara mesečno.

Dete će imati priliku da kroz nastavu koristi brojne specijalizovane Cambridge testove za vežbanje i Cambridge udžbenike koji su namenjeni upravo polaznicima ovog uzrasta.

Po rečima Vesne Tadić, regionalnog menadžera Akademije Oxford, pored stranih jezika, u ponudi ove obrazovne institucije nalazi se i preko 700 stručnih kurseva i obuka sa međunarodno priznatim sertifikatima, pored ostalog i za: zavarivače, bravare, kuvare, pekare, vuljuškariste, autodijagnostičare, gerontodomaćice, zdravstvene negovatelje, keramičare, konobare, zidare, molere…

Organizuju se i kursevi nege i lepote za frizere, masere, manikire, pedikire, šminkere i za depilaciju.

U ponudi Akademije Oxford  je i škola računara i administrativni kursevi: poslovni office kurs, web dizajn, web programiranje, autodesk kursevi, kao i knjigovodstveni kurs, poslovni sekretar, daktilografski, polaganje za klasu…

Pored svega navedenog Akademija Oxford nudi prevodilačke usluge na preko 50 svetskih jezika sa overom sudskog tumača.

Prevodilački centar Akademije Oxford je jedan od vodećih centara u Srbiji i regionu. Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima. Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. U našem timu je u svakom trenutku na raspolaganju više od 220 prevodilaca i sudskih tumača.

Što se same usluge pismenog prevodenja tiče, ne postoje nikakve barijere jer se većina realizuje elektronskim putem. Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet. Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su obrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova.” – napominje regionalni menadžer Vesna Tadić i poziva zainteresovane građane da posete centar Akademije Oxford u Sremskoj Mitrovici, na adresi Kralja Petra Prvog broj 9, drugi sprat, telefon: 060 0225584, 621 055.

Više o Akademiji Oxford na internet stranici: https://www.akademijaoxford.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here