Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Veliku pažnju lokalne javnosti, pre desetak dana, izazvao je incident u kojem je grupa huligana pretukla maturanta mitrovačke gimnazije Uroša S..

Kako smo u međuvremenu saznali, Uroš se uspašno oporavlja, barem kada su u pitanju fizičke posledice, dok će period oporavka od onih drugih, psihičkih trauma, trajati mnogo duže.

Inače, Uroš je odličan učenik završne godine mitrovačke Gimnazije, a kako smo saznali u ovoj obrazovnoj ustanovi, reč je o mirnom i čestitom detetu, za kojeg se ne vezuju nikakve mrlje, a kamoli disciplinski prekršaji.

S druge strana, banda maloletnika koju predvodi mlađi punoletnik, 19-godišnji N. M., pored ovog učinjenog dela, iza sebe ima i čitav niz prekršaja, pa i nasrtaja na sugrađane, mahom ljude koji im i nisu poznati, a slučajno su se zatekli na ulici u trenutku prolaženja članova ove prestupničke skupine.

Navodno je jedna od njihovih žrtava bila i sredovečna žena na koju su nasrnuli pesnicama bez ikakvog povoda. Nažalost, zbog odredbi Zakona o zaštiti ličnosti nismo u mogućnosti da javnosti damo imena ovih huligana, a  s obzirom da su maloletnici – ni njihove inicijale.

Ono što posebno iritira javnost je činjenica da je njihov neformalni vođa N. M. na društvenim mrežama delio svoju sliku u policijskoj uniformi, na taj način pokazujući svoju bahatost.

Uputili smo zvaničan zahtev lokalnoj Policijskoj upravi sa pitanjem odakle pomenutom N. M. policijska uniforma i da li je neko od njegovih članova porodice ili familije zaposlen kao policajac, naročito zbog priča koje kolaju gradom da ovim momcima niko ništa ne može jer su im roditelji zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Službenica Policijske uprave zadužena za kontakte sa javnošču usmenim putem nam je rekla da je istraga još u toku, te da su nadležni policijski organi upoznati sa svim relevantnim činjenicama oko pomenutih slika, kao i da će javnost biti obaveštena o rezultatima pomenute istrage.

(Milan Milivojević)

Ostavite komentar

*

captcha *

 1. Milan Odgovori
  Vodja huligana hahahahah sta ja sve danas necu cuti decko je obicna kesa :)
  • Бане Odgovori
   У преводу - Ј****А!!!
 2. Bog Odgovori
  Kad bi ga uhvatio neko ozbiljniji isekao bi ga ko majmuna Ali to nisu posla normalnih ljudi K**** na bicikl