Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Mađarskoj i korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnoj sigurnosti da su za njih organizovan poseban savetodavni dan kako bi bili upućeni u sve pravne mogućnosti u vezi sa svojim penzijama.

Međunarodni savetodavni dani, kada će savetodavci iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Nacionalnog zavoda za penzijsko osiguranje Mađarske, pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma u oblasti socijalne sigurnosti, zaključenog između naše zemlje i Mađarske, održaće se u NovomSadu, u četvrtak 9. novembra, u prostorijama Pokrajinskog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Žitni trg 3, od 10.00 do 17.00 časova.

Pozivaju se svi zainteresovani da obavezno prijave svoje učešće i zakažu termin dolaska na broj telefona 021/4877-563 i 021/ 4877-545 svakog radnog dana od 08:00 do 15:30 časova.

Ujedno se podsećaju da, prilikom dolaska, sa sobom ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem kojom raspolažu, kao i ličnu kartu ili pasoš.

Ostavite komentar

*

captcha *