BEZUMNIK! Pretukao, pa silovao ženu obolelu od raka!

0
2047

Meštanin Starih Banovaca, mesta kod Stare Pazove, Aleksandar J. (38) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao, a zatim zverski silovao Milanku U. (57) takođe iz ovog mesta.

Aleksandar, koji je inače povratnik u izvršenju krivičnih dela, posle zadržavanja od 48 sati, u četvrtak će biti saslušan u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi, dok se Milanka još oporavlja od nanetih povreda u Urgentnom centru u Beogradu.

Prema saznanjima koja su potvrđena iz policije, osumnjičeni Aleksandar je 4. januara u večernjim satima upao u kuću kod Milanke, znajući da je ona sama.

Žena, ni ne sluteći šta će je zadesiti, pustila je silovatelja da uđe. On ju je najpre tukao, a onda počeo da se iživljava nad njom – govori naš izvor, dodajući da je ona u tom strahu tek u ponedeljak rešila da sve prijavi policiji i to na nagovor komšija kojima se poverila šta joj se desilo.

Za Milanku, meštani Starih Banovaca imaju samo reči hvale.

Suprug joj je umro pre nekoliko godina i od tada živi sama. Radi po kućama, u porodicama kojima je potrebna pomoć u peglanju, kuvanju, spremanju… Ženi je potreban svaki dinar, jer se leči od karcinoma grlića materice – kaže jedna od komšinica nesrećne žene.

O osumnjičenom Aleksandru meštani ne žele da govore. Kažu da je njegov sunovrat počeo kada su mu umrli baba i deda.

Nakon rođenja njega i njegovog brata, majka ih je napustila i preudala se. Pre nekoliko godina u seoskom šumarku pokušao je da siluje jednu ženu – kaže Tomica iz Starih Banovaca, koji poznaje porodicu osumnjičenog.

(Smiljka Kostić/Novosti/foto: P. Milošević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here