BORA ČORBA napadnut na koncertu u Staroj Pazovi

0
2708

Incident na koncertu grupe Riblja čorba u Staroj Pazovi! Policija je uhapsila Dušana M. (21) i Dejana D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu ove poznate rok grupe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali više tuča.

Na meti mladića našao se i sam roker i frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su terali da peva navijačke pesme!

Dvojica mladića počeli su da divljaju i tražili su Bori Čorbi da peva navijačku pesmu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili. Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni tada ustremili i na njega – ispričao nam je jedan od očevidaca.

Osumnjičeni su prilikom privođenja bili u vidno alkoholisanom stanju, pa su zbog toga podvrgnuti alko-testu. Ustanovljeno je da je Dušan M. imao 1.35, dok je njegov drug Dejan D. imao čak 1.62 promila alkohola u krvi. Kako saznajemo, obezbeđenje nije uspelo da ih obuzda, pa je pozvana policija.

Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

Povodom ovog incidenta pozvali smo i poznatog rokera Boru Čorbu, koji je ispričao šta se tačno desilo na koncertu njegove grupe.

Nije valjda da su uhapšeni?! Jao, baš mi je žao – bila je prva Borina reakcija nakon što je čuo da su prenoćili u ćeliji.

Hteli su da otpevam Zvezdinu navijačku pesmu „Ne veruj im, sine“. Međutim, kako ona nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu strofu, čisto nešto malo – kaže roker koji im očigledno ne zamera to što su mu dobacivali.

Đorđević dodaje i da ne zna šta se posle toga dešavalo.

Video sam samo da se u jednom trenutku obezbeđenje nešto uzmuvalo, ali ne znam šta se dešavalo. Dešavalo se milion puta i da mi na koncertima dovikuju svašta. Ovi momci su prema meni bili okej i žao mi je što se tako završilo – dodao je pevač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here