„Cooper Standard” poklonio posteljinu Bolnici

0
2050

Kompanija „Cooper Standard” poklonila je Službi pedijatrije mitrovačke bolnice 38 kompleta posteljine i isto toliko jastuka i štep deka, namenjenih obnovi posteljnog fonda za najmlađe pacijente.

U ime kompanije donaciju su uručili Aleksandra Jakšić i Marko Pil i tom prilikom otkrili da su i zaposleni u Cooper Standardu prikupili i novčane priloge kao pomoć Pedijatrijskoj službi.

Kao domaćini, donatorima su se zahvalili specijalisti pedijatrije dr Ljiljana Bančević, načelnica službe i dr Nenad Golubović, kao i v.d. zamenika direktora, prim. dr Dragan Malobabić koji je predstavnicima kompanije uručio zahvalnicu.

Inače, Cooper Standard je u Sremskoj Mitrovici  otvoren 2014. godine i smešten je na preko 19 hiljada kvadratnih metara u Industrijskoj zoni sever. Vodeći je svetski dobavljač u automobilskoj industriji i zapošljava oko 25000 ljudi u 19 zemalja širom sveta.

Ovo nije prvi put da ova kompanija pomaže lokalnu zajednicu.

Oni su već donirali paketiće i pozorišnu predstavu za učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Radivoj Popović” u Sremskoj Mitrovici, a pored toga sponzorisali su izgradnju multifunkcionalnog sportskog terena kod Poslovno-sportskog centra „Pinki”.

(S. B.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here