Dan otvorenih vrata u policijskim stanicama širom Srema

0
786

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS-a u Srbiji, organizuje Dane otvorenih vrata u cilju informisanja građana u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju, moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku, počev od opštih uslova neophodnih za kandidate, te kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, šta ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Pozivamo zainteresovane građane da dođu u policijske stanice u kojima će biti organizovan Dan otvorenih vrata, prema sledećem rasporedu:

1. Policijska stanica u Inđiji, 5. jula u 10,00 časova – sala za sastanke, ulica Kralja Petra Prvog broj 19;

2. Policijska stanica u Staroj Pazovi, 5. jula u 12,00 časova – restoranska sala, ulica Svetosavska broj 8;

3. Policijska stanica u Rumi, 6. jula u 11,00 časova – velika sala, ulica Glavna bb;

4. Policijska ispostava u Sremskoj Mitrovici, 9. jula, u 11,00 časova, ulica Svetog Dimitrija broj 23 (Prolaz pored Erste banke);

5. Policijska stanica u Šidu, 10. jula, u 11,00 časova – sala za sastanke, ulica Cara Dušana broj 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here