Evo zašto sve više Mitrovčana plaća vodu preko Interneta!

0
596

Idi plati račun – ima li goreg zadatka? Em morate da date pare, em morate da čekate u redu. U 21. veku čekati u redu da platite račun deluje kao bahato trošenje vremena. Ako vam ovo deluje logično, onda je naš savet da se registrujete na Plativoo – besplatno digitalno sadnuče za sve vaše račune.

Šta je to Plativoo?

Plativoo je servis koji svojim korisnicima omogućava da prime, plate i arhiviraju svaki račun koji podržava ova platforma. Recimo veliki broj građana Sremske Mitorvice već neko vreme plaćaju račun za vodu upravo putem Plativoo servisa i do sada nije bilo ni jedne žalbe.

Kako radi Plativoo?

Sve započinje kada se korisnik, tj vi, registruje na platformu. Nakon toga potrebno je da izaberete kompaniju čiji račun želite da plaćate putem Interneta i pošaljete im zahtev za digitalizaciju računa. Iako zvuči naizgled komplikovano, ceo proces je izuzetno jednostavan i intuitivan. Ukoliko negde zapnete, mi vam preporučujemo da pogledate ovaj video klip u kome smo, korak po korak, objasnili celu proceduru, ili da posetite najčešće postavljena pitanja.

Kako da platim račun?

Za plaćanje računa vam je potreban samo važeća kreditna kartica na koji imate dovoljno sredstava za transakciju. Kada vam račun stigne u Plativoo, dobićete obaveštenje na vaš e-mail. Nakon toga potrebno je da se ulogujete na Plativoo, odaberete račun i kliknite plati. Sve u vezi plaćanja i transakcija obavlja naša renomirana kompanija AllSecure koja ima sve neophodne dozvole Narodne Banke Srbije, a na našem tržištu posluje već 10 godina.

Zašto je Plativoo besplatan, da to nije neka prevara?

Plativoo biznis model se zasniva na elektronskoj distribuciji računa, što znači da kompanije više ne moraju da šalju račun vama poštom, već to mogu da urade preko Interneta i na taj način uštede značajnu sumu novca. Takođe tokom zadnjih godinu dana o Plativoo je izašlo nekoliko tekstove i priloga kako na lokalnim medijima,  tako i na onima koji imaju nacionalnu pokrivenost. 

Plativoo – besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune

Sigurni smo da vreme koje potrošite čekajući u redovima možete pametnije da iskoristite. Uostalom ako vas Plativoo na bilo koji način razočara, uvek možete platiti vaš račun na isti način kao što ste ga plaćali do sada – na šalteru banke ili pošte.

(plativoo.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here