Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su izvestan broj osoba za koje se sumnjiči da su izvršili krivična dela na teritoriji grada Sremska Mitrovica.

 

Pored ostali uhapšen je D.H. (1981), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.

D.H. se tereti da je od avgusta 2016. godine do oktobra 2017. godine iz jednog proizvodnog pogona predmeta od plastike ukrao robu u vrednosti od 12.000.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetogodišnje devojke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela krađa i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Osumnjičena se tereti da je pokušala da zloupotrebi jednu od platnih kartica oštećenog, za koju je on prijavio da mu je nestala na neutvrđen način.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Policijskom upravom Sremska Mitrovica uhapsili su D.J. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je ukrao tri automobila, koja su prilikom pretresa kod njega pronađena.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela teške krađe, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela, između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova.

 

Ostavite komentar

*

captcha *