Humanitarci iz Južnog Velsa u poseti mitrovačkoj Bolnici

0
254

Članovi humanitarne organizacije vatrogasaca i volontera iz Južnog Velsa „Blazing to Serbia“ posetili su danas našu ustanovu, kako bi se uverili na koji način koristimo prošlogodinju donaciju ove organizacije – 45 bolničkih kreveta i 9 ležećih kolica. Dvadesetak gostiju iz Južnog Velsa dočekao je direktor bolnice dr Živko Vrcelj.

U ime Gradske uprave goste je pozdravila zamenica gradonačelnika  Svetlana Milovanović izjavivši da je veoma zadovoljna što Sremska Mitrovica ima mogućnost da učestvuje u realizaciji i usmeravanju ovakve jedne donacije.

Mi smo bili spona između ovih ljudi velikog srca i naše bolnice, sa ciljem da svi korisnici iz regiona Srema imaju maksimalno dobre uslove smeštaja i budu zadovoljni bolničkim uslugama“– istakla je zamenica gradonačelnika.

Predstvanik ove humanitarne organizacije Stiv Logan, podsetivši da njegovi prvi kontakti sa našim gradom datiraju još iz 2007. godine, izrazio je zadovoljstvo kako se donacija u mitrovačkoj bolnici koristi. Pored svega, tokom posete najavio je da će preko lokalnog Crvenog krsta podeliti novogodišnje i božićne paketiće za najmlađe.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here