Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Kako se najavljuje iz Srednje muzičke škole „Petar Krančević“, učenici trećeg razreda ove škole uveliko pripremaju humanitarni novogodišnji koncert koji će se održati 13. decembra u sali pozorišta „Dobrica Milutinović“, sa početkom u 19. 30 časova.

Oni su predhodnih godina već priredili dva zapažena koncerta, na kraju prvog, kao i na kraju drugog razreda, a ovog puta su odlučili da, pored sjajne publike, obraduju i sremskomitrovačke mališane.

Po rečima profesorke Jovanke Ivanić, učenici su se organizovali i osmislili  humanu akciju kojom će pokušati da prikupe dovoljno slatkiša i igračaka kako bi od njih napravili paketiće i obradovali mališane iz našeg grada koji nisu u mogućosti i prilici da se raduju Deda Mrazu i novogodišnjim poklonima.

Učenici trećeg razreda pripremaju izvođačke tačke različitog sadržaja i karatera, koje će publika imati priliku da čuje na koncertu.  Pozvaju se građani da na koncert ponesu slatkiš, slaniš i/ili igračku (a može i novac za igračku ili slatkiš) i tako daju doprinos ovoj humanoj akciji  mladih umetnika.

U holu pozorišta će se nalaziti kutije za prikupljanje donacije.

 

 

Ostavite komentar

*

captcha *