INĐIJA: Dance Park festival oduševio 15000 posetilaca

0
598

Protekli vikend prošao je u znaku Dance park festivala – mega rejva, festivala o kojem svi pričaju i sa kojeg postavljaju fotografije na društvenim mrežama već danima. 

Beogradski Raveolution i novosadski Green Love festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružili su snage i stvorili techno giganta – Dance park festival, koji je oduševio 15000 ljubitelja elektronskog zvuka i prave party atmosfere.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji, još uvek neistraženoj, na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji nastupilo je 30 najaktuelnijih DJeva. Fantastične nastupe o kojima se i dalje priča priredili su Umek, Ten Walls, Reinier Zonneveld, kao i Lea Dobričić, Petar Dundov, Kristijan Molnar, Danijel Čehranov aka Last95, Ilija Đoković, Dee, Goya, Concrete DJz, TKNO koji je nastupio b2b sa Andrew Mellerom, Nemax, Nemanja Vanović, Mancha, MarkPanic, Peter Portman, Space Motion, Teo Trunk, Tijana Kabić, Wet Dreams ekipa, Željko Ninić i Zwein.

Pirotehnička magija koja je atmosferu dovela do usijanja, energija koja je čak i samim izvođačima neverovatno prijala i podstakla ih da predstave setove koji će se pamtiti i publika puna utisaka obeležili su prvo izdanje Dance Park festivala.

Green Love i Raveolution nastavljaju u istom ritmu do prvih sledećih zajedničkih iznenađenja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, prilikom kontrole za vreme muzičkog festivala, na parkingu autlet centra u Inđiji pronašli i zaplenili 80 tableta ekstazija, 20,13 grama spida i 20 grama marihuane.

Nakon veštačenja, protiv 19 osoba biće podnete odgovarajuće krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

(S. P.)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here