INĐIJA: Postavljene kamere u vrtiću i školi u Ljukovu

0
408

U cilju bolje bezbednosti dece, u inđijski vrtić i Osnovnu školu „Petar Kočić“ u Ljukovu postavljene su bezbednosne kamere. Ovaj projekat finansirali su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i lokalna samouprava u Inđiji.

Poboljšati bezbednost škole i učenika, kao i objekta „Sunce“ Predškolske ustanove „Boško Buha“ cilj je postavljanja video nadzora u odeljenju Osnovne škole „Petar Kočić“ u Ljukovu i u inđijskom vrticu. Postavljeno je ukupno 6 kamera na najkritičnijim tačkama.

Video nadzor za školu i vrtić obezbedili su pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u iznosu od 450, i lokalna samouprava u iznosu od 150 hiljada dinara.

Pored toga, lokalna samouprava, zajedno sa meštanima, uredila je i školsko dvorište osnovne škole „Petar Kočić“. Dvorište je sada čisto i postavljeni su mobilijari. JP „Inđija Put“, izgradilo je trotoar i parking ispred škole i na taj način omogućilo roditeljima da lakše i sigurnije dolaze po svoju decu.

Postavljanje kamera u inđijske vaspitno-obrazovne ustanove biće nastavljeno i u narednom periodu, trenutno je u pripremi video nadzor za školu u Krčedinu.

(S. B.)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here