Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Prednost koju donosi poslovanje preko interneta, uz pomoć lokalne Agencija za ruralni razvoj, pokušaće u narednom periodu da iskoriste mladi poljoprivrednici sa našeg područja. 

Reč je o troje proizvođača koji su svoju ideju predstavili na promociji pod radnim naslovom „Ulaznica seoskim proizvođačima u svet interneta”.

 

Po rečima Petra Samardžića, direktora Agencije za ruralni razvoj, njihova namera je bila da pomognu ovim vrednim poljoprivrednim proizvođačima i izrade im web stranice, da im omoguće godinu dana korišćenja tih stranica, a usluga podrazumeva i održavanje.

To je neka vrsta obezbeđenja ulaznice u svet interneta kako bi oni svoje proizvode približili kupcima. Po isteku godinu dana oni treba da se odluče da li će da preuzmu obavezu plaćanja održavanja stranice, i to po vrlo povoljnim cenama, koje je obezbedio naš info-portal “Agroklub” sa kojim sarađujemo. Stranicu mogu i da ugase ukoliko im se ovaj vid promocije nije pokazao kao efikasan”, naglasio je Samardžić.

Sajtovi su u funkciju tek nekoliko sedmica, ali se kontinuirano prati njihova efikasnost, a reč je o sledećim sajtovima:

1. www.pilanabreza.com – Pilana „Breza“, Martinci (rezanje građe i izrada brvnara, korala, vikendica, koliba i drugih proizvoda od drveta) – Danijel Mimić

2. www.krompicicesitneljute.com – „Krompičice slatke ljute”, Mačvanska Mitrovica (slatko – ljuti specijaliteti , 100% domaći proizvod) – Dejan Jovanović

3. www.destilerijakazance.com – Privatna destilerija „Kazanče“, Bešenovo (proizvodnja kvalitetnih voćnih rakija) – Srđan Solarević

 

Ostavite komentar

*

captcha *