Još jedno surovo ubistvo: PREKLAO ŽENU!

0
2137
Mesto na kojem je žena preklana

Nadu Đukić (58) iz Čortanovaca kod Inđije, u petak uveče oko 23 sata, ubio je Milan Trbojević (56), partner sa kojim je živela poslednjih nekoliko godina. Nesrećnu ženu Trbojević je ubio tako što joj je nožem prerezao vrat.

Komšija ovih nesrećnika iz Čortanovaca ispričao je kako mu je ubica neposredno posle zločina rekao da je Nadu ubio jer ga je varala i to sa čovekom sa kojim su sedeli neposredno pre zločina?!

Mladić koji je zatekao ubicu nad žrtvom veli da je prizor koji je video na livadi pred kućom ubijene bio jeziv. Kada je on došao žena je još krkljala, a ubica vidno pijan je govorio kako je napravio s… i ubio Nadu zbog „onog Cigana“.

Odmah sam telefonom pozvao Hitnu pomoć i u jednom trenutku sam pomislio da ćemo uspeti da spasemo ženu – rekao je ovaj čovek. – Čuo sam kako dolazi Hitna pomoć, ali se ispostavilo da oni idu po drugom pozivu na drugo mesto.

Kuća u kojoj su živeli ubica i žrtva

Sagovornik našeg lista prepričava šta je dalje čuo od ubice:

Njih dvoje su bili u gostima kod druge porodice u Čortanovcima. Milan Trbojević se napio i žena nije htela da sedne sa njim na motor i da se vrati kući. Nju je kući vratio domaćin automobilom, a ubica je bio nezadovoljan jer su se zadržali. Nada je htela da odbrani komšiju i tako je stradala.

Osumnjičeni se predao policiji i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

I drugi meštani Čortanovaca, sa kojima smo razgovarali, Trbojevića opisuju kao nezgodnog kad popije, odnosno kao konfliktnu osobu. Navodno je napustio kuću u Inđiji kada su mu tamo isključene struja i voda. Ta kuća je, kažu, pod hipotekom.

Nada Đukić / Foto Fejsbuk

I Nada se u Čortanovce doselila pre pet godina. Kada joj je umro muž nasledila je kuću. Onda je upoznala Milana i on se doselio kod nje

Tu je policija malo-malo pa intervenisala, zbog nasilja – priča stariji Čortanovčanin. – Nada je radila kao spremačica u Predškolskoj ustanovi u Beški.

Nezvanično, čovek na koga je nasilnik prvo nasrnuo otišao je iz dvorišta nesrećne žene da zove policiju, a Nadu Đukić je njen biši partner toliko za kosu vukao po dvorištu da joj je kosu ne nekoliko mesta potpuno počupao. Nožem joj je potom prerezao vratne karotide.

Tokom jučerašnjeg dana u Ulici Vlade Grbića Junaka bili su vidljivi tragovi krvi, i posle kiše koja jeprethodnu noć padala. Pored bandere ostala je forenzička rukavica i kesa u koju je bio odmah stavljen nož, kako ga Milan ne bi sakrio, dok su se čekali inspektori da započnu uviđaj.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here