Kad Sremci iznerviraju „konjine iz Beograda“

1
8111

U naselju Maradik koje pripada opštini Inđija, osvano je natpis koji je iznervirao mnogo Beograđana, kako onih naturalizovanih, tako i „rodženih beogradžana“.

Na samom ulazu u naselje, pored table koje ga označava, na kartonu ispod znaka ispisano je „Konjine iz Beograda, ograničenje 50“.

Očigledno je da su meštani ogorčeni jer su videli automobile beogradskih tablica koji su prekoračili brzinu pa su smislili originalan način da ima stave do znanja da poštuju pravila.

Ipak, verujemo da će ovaj natpis nervira Beograđane jer koliko god da je originalan, mogao je i „lepše“ da zvuči.

Zbog njega,  na društvenim mrežama usledili su komentari poput: „U Sremu sam uglavnom gledao lokalce kako divljaju kolima“, „Škode prijatelju, Škode. Uz časne izuzetke imamo nove šampione idiotizma, a to su vozači Škoda“, „A vinjete za dođoše nema?“, samo su neki od njih.

(S. P.)

1 COMMENT

  1. Živim u Maradiku i samo mi je krivo što su UVREDILI konje poredivši ih sa Beograđanima.Za njih NEMA dovoljno pogrdnog imena.Divljaju kao da su na auto putu.Očekuju da im se svi i svako sklanja s puta.Pokušavaju da obiđu kombajne,traktore,upadaju u makazice.Na mestu gde se nastavlja put za Irig i dalje ka Novom sadu je ukrštanje još 3 ulice,retko ko od njih da gleda i pusta prvenstvo.Aaa ne,oni su Beograđani mada su i Novosađani sad podivljali.Ovde dok neko ne nastrada nema da se smiri situacija.Znaju da pošalju miliciju da se šetka a ne znaju da postave dvoje kola,jedna na samoj raskrsnici a druga na tom odvajanju.Da postave radar kod nas ma buđzet bi se lako napunio sta bi bilo kazni.Nešto pod hitno mora da se promeni.Jos kad tako u jurećem startu omase put pa ukete u ulicu sa oko 90 milina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here