Kladioničar iz Sremske Mitrovice proklinje rusku ligu

0
131

Kladioničar iz Sremske Mitrovice odlučio se za jednu igru i deset parova. Odigrao je 1ug 0 (na poluvremenu neće biti golova) a izbor liga koje je odabrao bio je šarenolik. Od Azije do Vladivostoka…
tiket
Golova nije bilo u portugalskoj Segundi na mečevima Porto II – Šaves, Oljanense – Žil Visente i Santa Klara – Feirense. Nije ih bilo ni u Mađarskoj na meču Debrecin – Ferencvaroš, kao ni u azijskoj Ligi šampiona na susretu ekipa Bunjodkor – Zob Ahan.

Takođe u portugalskoj Segundi Orijental je poražen od ekipe Mafra 0:1 (0:0). U FNL ligi Rusije Energ V. je savladao Fakel 1:0 (0:0), a SKA Energija pobedila je Spartak Moskvu II 2:1 (0:0). U istom takmičenju Volga je poražena od ekipe Baltika 0:1 (0:0).

Nepoželjan gol pao je u pomenutom prvenstvu Rusije gde je ekipa Tosno savladala Šinjik (2:0), a vodeći gol domaći su postigli u 14. minutu meča i nažalost srušili ovaj tiket.

Uplata od 40 dinara i ukupan koeficijent 13.039 mogli su da donesu 782.386 dinara, a u ovu sumu uračunat je i bonus koji je na deset odigranih parova dobitak povećao za 50 odsto.

Kladioničar će morati ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“, koji mu uplaćeni iznos množi sa sto, tako da je na kraju ipak zaradio 4.000 dinara.

mozzartsport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here