LAŽNOM ISCELITELJU klijenti bili Brena, Dara i, naravno, Džej!

0
3024

Drago Mitrović (50), koji se bavi skidanjem crne magije, i N. K. (30) uhapšeni su pre nekoliko dana zbog sumnje da su jednom Beograđaninu tražili veliku sumu novca

Drago Mitrović (50), beli mag iz Sremske Mitrovice, i N. K. (30) iz Sombora uhapšeni su zbog sumnje da su pedesetsedmogodišnjem Beograđaninu i njegovoj porodici uz pretnje tražili 500.000 evra.

Sumnja se da je Drago, koji je odranije poznat policiji, angažovao N. K., kome je ranije uz novčanu naknadu nekoliko puta navodno skidao crnu magiju, da zaplaši oštećenog koji je u Draga imao veliko poverenje. Zanimljivo je da se Mitrović vidovnjaštvom bavio godinama,  a na spisku klijenata bili su mu i poznati biznismeni i pevači.

Česti gosti kod Mitrovića bili su i Lepa Brena, Džej, Dara Bubamara – tvrdio je Mitrovićev poznanik. Mitrović je tada imao klijentelu širom Srbije, Crne Gore i Bosne, ali i u Makedoniji i Hrvatskoj.

Mitrović je svojevremeno pružao usluge oštećenom Beograđaninu, ali i N. K., kome je navodno pomagao u skidanju crne magije. N. K. nije imao dece, pa je zatražio pomoć belog maga. Ovaj mu je rekao da je na njegovu porodicu bačena crna magija, te da mora da je skine. Poručio je da će sve to da mu uradi ukoliko N. K. za njega odradi posao – priča izvor blizak istrazi.

On dodaje da je taj „posao“ zapravo bio da zaplaši Beograđanina i da od njega traži novac.

Mitrović je dao instrukcije N. K. Naime, uputio ga je da kupi nove brojeve mobilnih telefona, kao i aparate, naveo imena dece i supruge i napisao mu SMS koji će poslati oštećenom kako bi ga nagovorio da dođe do jednog manastira. U toj poruci N. K. se Beograđaninu predstavio kao monah koji je bolestan i ne može da govori – objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Beograđanin, ne sluteći šta ga čeka, otišao je uoči novogodišnjih praznika na dogovoreno mesto.

N. K. mu je prišao, omamio ga elektrošokerom i uz pretnju pištoljem zahtevao isplatu 500.000 evra kako ne bi naudio njemu i njegovoj porodici. Nakon toga pustio ga je kući i rekao da će mu se javiti, odnosno da će kontaktirati sa njim za dalja uputstva. Preplašeni čovek prijavio je iznudu MUP – kaže izvor blizak istrazi.

Drago Mitrović je pre 12 godina uhapšen zbog iznude od porodice Prodanović iz Novog Sada, predstavljajući se kao vidovnjak. Od Danice Prodanović i njenog muža Save, vlasnika čuvenih restorana „Travica“ i „Bata Pežo“, iznudio je 427.000 evra

Mitrović je 2007. osuđen na pet godina zatvora.

 

Jelena Rafailović / http://www.kurir.rs/crna-hronika/2992473/uhapsen-beli-mag-klijenti-su-mu-bili-brena-dara-dzej

SLIČNE TEME:

http://mitrovica.info/lazni-monah-iz-mitrovice-opljackao-beogradjanina/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here