LEŽIMIR: Nova ograda oko fudbalskog terena

1
411

Za nekoliko dana, igralište Fudbalskog kluba „Planinac“ u Ležimiru, dobiće ogradu. Radovi na njenom postavljanju su u toku.

FK „Planinac“ je jedan od klubova sa ovih prostora koji ima najdužu trradiciju. Osnovan je 1933. godine, a trenutno se takmiči u Sremskoj ligi.

„Vrednost radova je 735 hiljada dinara i sve je izdvojeno iz budžeta Grada Sremska Mitrovica. Naredne godine nastavljamo sa sličnim radovima na adaptaciji fudbalskih terena, jer naša je obaveza i dužnost da stvorimo što bolje uslove pre svega mladima da se bave sportom, a zatim i rekreativcima“, rekao je načelnik nadležne gradske uprave Ilija Nedić.

„Fudbalski klub u ovom trenutku okuplja 24 igrača Trenutno smo peti na tabeli Sremske lige, a ambicija nam je da se borimo za prvo mesto. Mislim da je važno je da svi klubovi, ne samo naš, nego i u ostalim seoskim sredinama imaju dobre uslove za treniranje i trudićemo se da u tom smeru, zajedno sa savetom mesne zajednice i lokalnom samupravom radimo i u narednom periodu“, istakao je predsednik FK „Planinac“ Željko Vujanić.

(M. M.)

 

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here