MISTERIJA NESTALOG KAMIONDŽIJE: Gde je bio deset dana?

0
4172

Kamiondžija Darko Vukić (34) koji je nestao pod sumnjivim okolnostima 30. aprila u Bratislavi, preključe je pronađen živ i zdrav u zatvoru u Beču.

Vukić, koji u Srbiji ima suprugu i troje dece prema rečima izvora uhapšen je jos 30. aprila uveče u jednom stanu sa još nekoliko momaka zbog sumnje da se bave švercom nelegalne robe. Austrijska policija nije otkrila nikakve detalje ali, kako se saznaje, ova grupa mladića bila je pod prismotrom nekoliko meseci.

Darko je inače, poslednji put viđen u nedelju 29. aprila u popodnevnim satima na benzinskoj pumpi kod mesta Jarovice, gde je parkirao kamion.

Kamere na pumpi su potom zabeležile Vukićev ulazak u market i u toalet kao i njegov izlazak. Međutim, posle toga on je nestao bez traga, a kamion je zaključan i sa svom robom ostao na parkingu.

Vukić je za Slovačku zvanično prevozio lim i to je i zatečeno u kamionu, koji je posle nestanka ostao par dana na pumpi. Nemamo još pouzdane podatke, ali verujemo da je osim lima iz Srbije prevozio i neku drugu nelegalnu robu. Kako se obreo u Beču još uvek nije jasno – kaže izvor i navodi da ne zna šta je krenulo po zlu, pa je Darko završio u zatvoru.

Darkova majka Gordana juče je saznala da joj je sin živ ali bila je šokirana kada je saznala da joj je sin u zatvoru.

Samo nek je živ i zdrav, a ako je nešto nelegalno uradio neka i bude u zatvoru. Ćerka mi je zaposlena u MUP-u alarmirala je celu Evropu da ga nađu mrtvog ili živog, snajka je prethodnih dana jurila od Srbije do Slovačke. Razlog za šverc bilo čega nije imao, pogotovo droge ili oružja, jer smo mi situirana porodica – kaže Gordana Vukić.

– On već deset godina vozi kamion, uglavnom prevozi robu u Mađarsku, Austriju i Slovačku. Jutro pre nego što je nestao pozdravio se sa svima nama kao i uvek pred put i rekao da ide u Slovačku. On se uvek ponašao kao porodičan čovek i meni i deci i supruzi je bio veoma privržen, tako da sam zaista šokirana da je u zatvoru – kaže majka Darka Vukića.

foto: Facebook

(srbijadanas.com)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here