Mitrovačke odbojkašice srebrne na Prvenstvu Vojvodine

0
745

U mitrovačkoj Gradskoj kući organizovan je prijem za odbojkašice „Prvog tempa“ koje su na prvenstvu Vojvodine osvojile srebrnu medalju. Završni turnir Pionirskog prvenstva održano je upravo u Mitrovici u nedelju, 1. aprila, a učešće je uzelo četiri ekipe, pa su se tako pored OK „Prvi Tempo“ za titulu najbolje ekipe u Vojvodini borile i ekipe iz Zrenjanina, Stare Pazove i Bačke Palanke.

Gradska Uprava za kulturu sport i omladinu i sportski Savez Grada organizovali su prijem za odbojkašice „Prvog tempa“ koje su na prvenstvu Vojvodine u kategoriji pionirke, osvojile drugo mesto i svom klubu i gradu donele srebrnu medalju.

Predstavnica „Tempa“, kapiten Branka Tica nije krila zadovoljstvo: „Veliki uspeh za naš klub, ponosna sam na sebe i na tim, jer smo pokazale da dobro i vredno treniramo. Malo snage nam je falilo na samom kraju, ali i to je sport“.

Svoje utiske ne krije ni trener mladih odbojkašica Nenad Pajić, koji kaže da iza ove veličanstvene pobede stoji veliki trud, rad i disciplina.

Ovaj turnir će nam doneti neophodno iskustvo koje je jako bitno i nadam se da ćemo već na Republičkom prvenstvu, na koje smo se sa drugim mestom u Vojvodini plasirali, stići do finala i pokazati da smo iz poraza nešto naučili“, rekao je Pajić.

Posle prvenstva Vojvodine, za mitrovačke odbojkašice još uvek nema predaha. Ovih dana spremaju se za Republičko takmičenje, na kojem očekuju, nove pobede.

(M.M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here