Mitrovački omladinci delili paketiće deci u Bolnici

0
358

Predstavnici mitrovačke Kancelarije za mlade Biljana Matić i Nenad Radmanović, zajedno sa učenicima Srednje tehničke škole “Nikola Tesla” i Prehrambeno-šumarske i hemijske škole, podelili paketiće deci koja se nalaze na dečijim odeljenjima u mitrovačkoj Bolnici.

Podeli paketića prethodila je velika akcija prikupljanja slatkiša u ove dve škole, u kojoj su učestvovali i učenici i profesori u koordinaciji sa mitrovačkom Kancelarijom za mlade.

Kako sami navode, akcija je imala za cilj da pokaže da naši mladi mogu da se organizuju međusobno, da budu humani kao i da donesu praznično raspoloženje onima kojima je to i najpotrebnije, deci koja praznike neće provesti u svojim domovima.

Direktor Opšte bolnice dr Živko Vrcelj je nakon uručenja novogodišnjih paketića uputio reči zahvalnosti: „Gest humanosti koji ste danas pokazali i pružili našim najmlađim pacijentima, za svaku je pohvalu i primer mlađim generacijama da slede vaš put. Kancelariji za mlade zahvaljujem na angažovanosti i trudu, što su zajedno sa mitrovačkim srednjoškolcima učinili da deci koja se leče u našoj Bolnici, novogodišnji i božićni praznici proteknu lepše i veselije.“

Primopredaji paketića prisustvovali su i portparol mitrovačke Bolnice Biljana Sremčić i glavna sestra Verica Volarević.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here