Motociklista poginuo na svoj rođendan: UMESTO ČESTITANJA OPROŠTAJNE PORUKE!

0
4349

Motociklista Nenad Daraž (28) rodom iz Vognja, koji je poginuo u utorak i to na svoj rođendan, sahranjen je juče u Vognju.

Prijatelji i poznanici ovog ljubitelja dvotočkaša, na društvenoj mreži Fejsbuk, i dalje se opraštaju od Nenada, ali i pozivaju ostale bajkere da se uključe u akciju prikupljanja novčane pomoći za porodicu nastradalog mladića, koji je iza sebe ostavio suprugu i malog sina.

Rođendanske čestitke koje su se na Nenadovom fejsbuk profilu nizale, utorak od jutarnjih sati, popodne ih je prekinula strašna vest.

Nećemo te nikada zaboraviti“, „Bićeš uvek u našim srcima“, “Ovo boli najmiliji“… samo su neke od poruka koje su ostavljali prijatelji i poznanici motoraša. Mladić koji je živeo sa suprugom i sinom u Kosovskoj ulici u Rumi, kao podstanar, komšije kažu da im je ostao upamćen po zvuku motora, koji je bio specifičan i jako glasan.

Znali smo da je on. Ali dečko morao je od nečega da živi, nismo mu zamerali. I utorak sam ga sreo u ujednoj ulici oko pola jedan, vozio je motor.- priča obližnji komšija iz ulice u kojoj je mladić živeo.

Komšije kažu da se nisu družili sa njim, ali su se uvek kulturno pozdravljali, kao i da ništa nisu znali o njemu, čak i odakle se doselio.

O Nenadu sve najlepše reči imaju i njegovi sugrađani iz Vognja, gde mu žive otac i majka.

Ljudi vredni, radni teško žive. Nenad se pre nekoliko godina preselio u Rumu, valjda da bi mu bilo lakše zbog posla, deteta. Žena mu je iz Putinaca i koliko znam nije zaposlena. Velika, velika tragedija za sve, najviše za sina.- priča jedan od meštana iz Vognja koji poznaje mladića i njegovu porodicu.

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here