Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Zahvaljujući kompaniji Mozzart koja je u okviru akcije “Sto terena za jednu igru” donirala novu, specijalnu podlogu i koševe na profesionalnim konstrukcijama, Sremska Mitrovica je dobila novo mesto okupljanja za buduće košarkaške talente.

Teren na korišćenje je, u ime kompanije, u upotrebu predao Aleksandar Smiljanić, a na samom otvaranju, pored njega, bili su i bivši i sadašnji igrači KK Srem u kom je Smiljanić počeo svoju karijeru, kao i veliki broj građana.

„Oduševljen sam izgledom terena i srećan što će moji sugrađani imati odlične uslove za košarku na otvorenom. Ovakav teren će mnogo značiti najmlađima i siguran sam da će neke od njih i inspirisati da počnu da se bave upravo ovim sportom. Posebna je čast što teren nosi moje ime, u gradu u kom sam odrastao. Akcija kompanije Mozzart je jedinstvena, pogađa suštinu i hvala im na sjajnom poslu u ime svih nas iz sveta košarke“ – rekao je nekadašnji reprezentativac Aleksandar Smiljanić.

Teren u Sremskoj Mitrovici je 49. koji je kompanija Mozzart unapredila i rekonstruisala u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“.

„Investiramo u budućnost sporta, posebno košarke, jer nam je donela toliko radosti i želimo da pomognemo da tako ostane. U poslednjih godinu i po dana, koliko intenzivno radimo na ovom projektu, na svakih deset dana nicalo je po jedno novo ili obnovljeno košarkaško igralište. Svi šampioni su počeli na malim terenima, tako i Aleksandar Smiljanić. On je danas inspiracija mlađim generacija, prenosi svoje iskustvo i znanje, a mi nastojimo da im omogućimo uslove za nesmetan napredak. Verujemo da će upravo sa jednog od obnovljenih terena tokom naše akcije, doći novi reprezentativac ili reprezentativka. Osnaženi pozitivnim utiscima i odličnom energijom sa svih dosadašnjih promocija, uvereni smo da ćemo narednih pedesetak terena, što je konačni cilj naše akcije, obnova sto terena u Srbiji, obnoviti još brže i efikasnije i kvalitetnije“, saopštili su iz kompanije Mozzart.

 

 

 

 

Ostavite komentar

*

captcha *