Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Rekonstrukcija krova na objektu za predškolce „Bubamara“ koji se nalazi u Naselju Matije Huđi, priveden je kraju. Radovi su trajali gotovo dve sedmice, a novac za ovaj projekat vredan oko 2,5 miliona dinara dobijen je od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

Objekat „Bubamara“, u kojem svakodnevno boravi oko 300 mališana, po završetku rekonstrukcije obišle su zamenica gradonačelnika Svetlana Milovanović, načelnica nadležne Gradske uprave Mirjana Pjevac i direktorka Ustanove „Pčelica“ Miroslava Ilijić.

Sve objekte predškolskih i školskih ustanova koji su u našoj nadležnosti pokušavamo da uredimo, sredimo, rekonstruišemo tako da sva naša deca imaju podjednako dobre uslove, kako u samom gradu, tako i u seoskim sredinama“, izjavila je ovom prilikom načelnica Pjevac.

Direktorka „Pčelice“ Miroslava Ilijić upoznala je javnost sa činjenicom i da su, tokom leta, sanirani toaleti u objektu, a takođe je i rešen i problem vezan za grejanje objekta.

„Drago mi je što je Pokrajinski sekretarijat uvideo našu potrebu za rekonstrukcijom krova na ovom objektu i što smo i na ovaj način nastavili dobru saradnju. Oni i mi imamo zajednički cilj, a to je da svoj našoj deci stvorimo bolje uslove za boravak i učenje“, rekla je, prilikom obilaska radova, zamenica gradonačelnika Milovanović.

 

(M. M.)

 

 

 

 

Ostavite komentar

*

captcha *