Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Efikasnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, rasvetljena je teška krađa izvršena istog dana u Batrovcima. Policija je uhapsila 22-godišnjeg migranta avganistanskog porekla koji se tereti za ovo krivično delo.

Sumnja se da je provalio u vikendicu iz koje je ukrao više različitih predmeta i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo pronašla.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Šidu.

Pored toga, operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu rasvetljena su krivična dela ubistvo u pokušaju i razbojništvo i uhapšen 18-godišnji migrant alžirskog porekla koji se tereti za ova krivična dela.

Sumnja se da je pre nedelju dana nožem ranio državljanina Sirije i naneo mu teške telesne povrede, dok je preksinoć, uz pretnju nožem, takođe od migranta, oteo novac i mobilne telefone.
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanja u nadležna tužilaštva.

Ostavite komentar

*

captcha *