NOĆ KNJIGE – večeras od 17 časova pa do ponoći

0
256

Dvadeseta manifestacija „Noć knjige“ održaće se u petak 14. juna od 17 časova pa do ponoći. Noć knjige je kulturna manifestacija koja se održava dva puta godišnje u proleće i u jesen. Organizatori su Izdavačka kuća „Laguna”, „Delfi” i Biblioteka „Gligorije Vozarović”.

Ovaj svojevrsni festival knjige, koji pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima nudi i druge zanimljive sadržaje, Noć knjige ove godine će se održati na čak 59 lokacija u 29 gradova u Srbiji i regionu.

Ljubitelji pisane reči, samo u okviru ovog događaja, biće u prilici da kupe knjige različitih žanrova po neverovatno niskim cenama. Popusti na “Lagunina” izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto i za četiri i više knjiga 40 odsto. Na naslove ostalih izdavača popust će biti 20 odsto.Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. 

Ukoliko kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije.

Povodom ove manifestacije tokom celog dana novi članovi Biblioteke „Gligorije Vozarović” ostvariće popust od 40% na godišnju članarinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here