Penzioner iz Šida dobitnik stana u Beogradu

0
1688

Dobitnik stana na Novom Beogradu je penzioner Vukadin Božović iz Šida, koji ima 71 godinu i koji je izjavio da je dobitak stigao u pravom trenutku jer njegove ćerke žive kao podstanari u Beogradu.

Unapred smo se dogovorili šta ćemo da radimo sa stanom ako ga dobijemo. Ćerke mi žive kao podstanari u Beogradu, jedna na Novom Beogradu, a druga na Starom gradu. Želja nam je bila da im pomognemo i eto to nam se i ostvarilo.Ovo je nešto najlepše što je moglo da nam se desi danas – kaže Vukadin.

Naš sagovornik je izvlačenje gledao sam u dnevnoj sobi i u jednom trenutku u šali je dobacio supruzi, koja je bila u kuhinji, da će oni dobiti stan. Šala je, međutim, ubrzo postala realnost.

– Pitala me je da li su izvučeni automobili, a ja sam joj rekao da jesu i da nije bilo ništa za nas. Onda sam joj u šali kazao „Nema veze za automobil, mi ćemo dobiti stan„. Nekoliko sekundi kasnije tako je i bilo. Nisam mogao da verujem svojim očima da sam ja izvučen. Presrećni smo – rekao je Vukadin i dodao da im je za taj podvig bilo potrebno oko 30 koverti sa računima.

FOTO / Facebook

 

(S. B./ Kurir)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here