Počela izgradnja prve kružne raskrsnice u Rumi

0
1318

Počeli su radovi na izgradnji kružne raskrsnice u Rumi gde se ukrštaju magistralni put 21 od Iriga i put sa oznakom A120 u pravcu ka Kraljevcima. Investitor radova je JP “Putevi Srbije“, a zbog radova će na snazi biti izmenjeni režim saobraćaja na ovoj relaciji.

Vozače je ova vest, po njihovom jednoglasnom mišljenju, obradovala, s obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu.

Na izvođenju kompletne izgradnje savremenog kružnog toka investitor je JP “Putevi Srbije“.

Radovi su, uprkos kiši, startovali u petak, 5. aprila, a trajaće sve do kraja juna. U tom periodu, na snazi će biti izmenjeni režim saobraćaja.

Kraljevačka ulica od Glavne ulice do obilaznice oko Rume će biti zatvorena za saobraćaj i biće dozvoljen samo izlaz i ulaz stanarima Kraljevačke ulice u Glavnu ulicu. Ulaz i izlaz na put broj 21 biće zatvoren.

Kružna raskrsnica na ovoj relaciji trebala bi u mnogome olakšati protok saobraćaja i podići njegovu sigurnost, dok s druge strane ovo daje priliku i polaznicima auto škola da se na prostoru Rume obuče za vožnju u kružnom toku, gde nedoumice nisu retkost.

(SMP)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here