Počela izgradnja Trga investitora

3
1894

Krajem protekle sedmice počeli su radovi na izgradnji Trga investitora, inovacije koja ukazuje na zahvalnost postojećim investitorima, ali i poručuje budućim da su dobrodošli u grad na Savi.

Kako se planira, radovi na izgradnji ovog trga završili bi se u roku od mesec dana.

Trg investitora će se nalaziti na samom ulazu u grad, pored kružnog toka Rumska Malta, i na njemu će se na jarbolima vijoriti zastave kako domaćih tako i stranih kompanija koje u  gradu već duže godina uspešno posluju.

Pored toga, na trgu će se nalaziti i sav neophodan mobilijar, klupe, javnu rasvetu i zelenilo.

Na ovaj način želimo da pokažemo investitorima koji su došli u naš grad da neizmerno cenimo to što su odabrali baš njega da investiraju i uposle ovdašnje stanovnike“ – navodi Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu.

Vrednost radova je 8,7 miliona dinara, od čega je 4,7 miliona obezbedilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a ostatak što iznosi 4 miliona mitrovačka lokalna samouprava.

(M. M.)

 

 

3 COMMENTS

  1. ..prica se da ce ovih dana poceti rekonstrukcija Zeleznicke ulice u S.M., kao i ul. Dr. Dusana Popovica sa kruznim tokom, kako bi se zaokruzila ‘prica’ u sklopu Fruskogorske ulice i podvoznjaka, ALI, niko zvanicno nije poslao obavestenje tj. dopis stanovnicima Zeleznicke ulice kako bi se na vreme pripremili za ‘predstojece radove’, a i o roku zavrsetka tih radova niko ne govori..ZASTO se sve odvija u „TAJNOSTI“..!!!???

  2. Treba dati medalju za glupost onome ko je ovo smislio. Stvarno, no comment. Zahvalnost što im je Vlada dala sve moguće povlastice da bi Mitrovčani radili kao jeftina radna snaga do iznemoglosti i bez ikakvih prava u tim kompanijama. Našoj ludosti kraja nema.

  3. Bravo! Ili je mozda zato sto ce, koliko sam cula od ljudi, Mitrovica al i bukvalno postati Vuciceva, po onome čega je sve vlasnik po gradu, on i neko iz njegove familije, pa ds se zna, E budzovani belosvetski, dosli ste na pravo mesto! 😬 Stvarno, ideja je ko da ju je skuciralo neko dete od 6 gpdina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here