Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Gradska uprava za infrastrukturu i imovinu, u saradnji sa Komunalnom inspekcijom, izdala je nalog da se uklone dva nebezbedna dečija igrališta, „drvengrada“, sa teritorije Mesne zajednice „Nikola Tesla“, odnosno u Naselju Matije Huđi. U planu je da ona u dogledno vreme budu zamenjena novijim garniturama.

Uklanjanje dva „drvengrada“ je bilo neophodno, jer su postala nebezbedna za decu. Dotrajala su i devastirana, i to najviše zahvaljujući ljudskom faktoru. Nadležne službe nameravaju da u narednom periodu obnove dečija igrališta kojih je oko 20 na teritoriji grada i okolnih sela. Pojedina su već uređena, kao što je slučaj sa igralištem u Orlovom naselju.

Do sada su nadležni izradili Katastar dečijih igrališta koji će biti vodič kroz njihovo održavanje u budućnosti.

Ostavite komentar

*

captcha *

  1. SASKA Odgovori
    DA LI JE NEKO OBISAO ORLOVO NASELJE DA VIDI U KAKVOM JE STANJU IZGORELI DRVENGRAD SADA NEKI NADRMAJSTOR JE BIO UKUCAO PAR DASAKA I OTISAO ZA KOJE PARE SAM BOG ZNA ALI NIJE NISTA NI URADIO I TO TREBA UKLONITI JER NESLUZI NICEMU MNOGO RUZNO I NEBEZBEDNO MOLIMO KOMUNALNU INSPEKCIJU DA POSETE OVAJ DRVENGRAD I NAPRAVE ZAPISNIK DOK NEKO DETE NE NASTRADA