POD PRITISKOM JAVNOSTI odloženo iseljenje sedmočlane porodice ŠAULIĆ

0
518

Iseljenje sedmočlane porodice Šaulić iz Sremske Mitrovice, među kojima su trudnica u petom mesecu rizične trudnoće i dete od četiri godine, a koje je trebalo da bude obavljeno u utorak, na svu sreću je odloženo!

Ovo je inače trebalo da bude drugi pokušaj iseljenja, a prethodno je bilo najavljeno da će policija asistirati izvršiteljki. Kao što smo ranije pisali, Muhameda i Adilju Šaulić sa četvoro dece i unučetom iseljavaju zbog tužbe oko, kako tvrde, fiktivnog ugovora, zbog koga se sporovi vode već sedam godina i još nisu završeni.

Iako je izvršenje bilo zakazano za utorak, dan pre toga je stiglo obaveštenje da se izvršenje odlaže, jer izvršiteljka nije imala potrebne asistencije iz Centra za socijalni rad – rekao je advokat Dragan Obradović.

Podsetimo, ova porodica je 2011. prodala D. I. stan za ugovorenih 120.000 evra, s tim da im je žena kupac tada isplatila 39.000 evra i odmah dobila ključeve od nekretnine.

Dva meseca kasnije podnela je tužbu protiv Muhameda sa zahtevom da joj vrati 39.000, tvrdeći da mu je to pozajmila, a nije mu je vratila ključeve, već punih sedam godina koristi stan. Advokat Obradović optužuje pojedine sudije, izvršitelje i advokate D. I. da hoće da otmu imovinu Šaulića.

(M. B./ Kurir/ Foto: Shutter, Privatna Arhiva)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here