Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici danas je osumnjičenom za silovanje maloletnice ipak određen pritvor.

norvezankaOn je pre dva dana saslušan, ali nije uhapšen, već je protiv njega, kako je juče saopštila policija, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca podneta krivična prijava u redovnom postupku.

U saopštenju Tužilaštva u Sremskoj Mitrovici prezicira se da se osimnjičeni P.N. tereti za kivično delo silovanje na štetu maloletnice.

Hapšenje osumnjičenog usledilo je nakon pritiska javnosti i nakon što se Ministarstvo pravde raspitalo za taj slučaj, kao i pre desetak dana za slučaj silovanja maloletnice u Ubu.

Dan posle stravične vesti o silovanju tinejdžerke iz Inđije, štampa otkriva šokantne detalje ovog slučaja.

Sve je počelo kada je P. N .(30) preko Facebooka namamio žrtvu (16) da se nađu, povezao je kolima, i silovao u šumarku kraj puta. Rekao joj je i da je sve snimio kamerom i zapretio da nikom ne sme da priča o tome.

P. N. iz Stare Pazove, zapretio je naime devojci da će sve objaviti na društvenim mrežama ukoliko ispriča šta joj se dogodilo. Devojci je trebalo desetak dana da smogne hrabrosti i ispriča policiji, posle čega je manijak priveden.

Silovatelj je, navode izvori iz istrage, pre mesec dana kontaktirao žrtvu preko Facebooka, a naivna maloletnica prihvatila je njegov zahtev za prijateljstvo, iako se ranije nisu poznavali.

Dopisivali su se dve nedelje i on ju je u više navrata nagovarao da se nađu i odu na piće. Ona je u prvo vreme to odbijala, ali je na kraju ipak popustila i pristala da se vide”, navodi izvor.

P.N. je došao automobilom po nju na dogovoreno mesto u Inđiji ikrenuli su u jedan kafić van grada. Nakon nekoliko pređenih kilometara P.N. je skrenuo s glavnog puta u šumarak.

Silovao je maloletnicu u automobilu, a potom je odvezao skoro do kuće i zapretio je da nikom ne sme da kaže šta je preživela. Kako bi bio siguran da će ćutati rekao je da žrtvi da je kamera u automobilu sve snimila i da će snimak okačiti na Internet ako ga ikome prijavi”, kaže sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Devojčica je dve nedelje nakon torture odlučila da progovori i slučaj je došao do policije.

P.N. je ubzo uhapšen i saslušan u tužilaštvu, ali je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode i prijava protiv njega podneta je u redovnom postupku.

On je pred tužiocem negirao silovanje tvrdeći da je seks sa maloletnicom bio dobrovoljan. Pokrenuta je istraga, prikupljeni su dokazi iz automobila P.N., a trebalo bi da se utvrdi stepen povreda žrtve i psihološko veštačenje.

 

 

mondo. rs

Ostavite komentar

*

captcha *