Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Zahvaljujući angažovanju Centra za socijalni rad „Sava“ blizu 900 mališana iz socijalno ugroženih prodica, nagrađeno je novogodišnjim paketićima, ali i predstavama organizovanim posebno za njih. Zbog velikog broja dece odigrane su čak tri predstave.

Uručenje paketića organizovano je u velikoj sali Gradske kuće.

Novogodišnji i božićni praznici su još jedan moment kada treba da se setimo najsiromašnijih i socijalno ugroženih sugrađana. Ovo je prilika da, uz donatore, pomognemo deci čije porodice nisu u mogućnosti da im obezbede poklone za praznike. Naše malo je za njih mnogo”, rekao je Vojislav Mirnić v.d. načelnika Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zastitu.

Potrudili smo se da nađemo donatore i da ni jedno dete ne ostane bez novogodišnjeg paketića, a naši su korisnici. Mi se zajedno sa njima radujemo danas”, rekla je Snežana Stanisavljević direktorka Centra za socijalni rad.

„Nama je ovo dvadeseta godina za redom kako delimo paketiće i podelili smo ih preko 80 hiljada u našoj opštini i ovo nam je najlepša akcija na kraju svake godine, pa i ove”, dodao je Miroslav Radovanović predsednik Udruženja “Dete i svet”.

Ostavite komentar

*

captcha *