Poginuo na motoru koji su mu dan ranije poklonili roditelji!

0
7835

Šiđanin Milan Pejić poginuo je u sredu na svoj 20. rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon – dan pred nesreću. On se sudario sa putničkim vozilom i tom prilikom zadobio je fatalne ozlede, dok je njegov suvozač i prijatelj V. P. (17) teže povređen.

Mladić se nalazi u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici ali, kako saznajemo – nije životno ugrožen.

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu, u kojoj je sa majkom Oljom, ocem Zoranom i bratom Dimitrijem živeo nastradali mladić.

Velika tuga za tako divnu i skladnu porodicu. Roditelji su hteli da ga obraduju za rođendan i dan ranije kupili mu motocikl – priča jedna od komšinica porodice Pejić, koja još ne može da smogne snage i ode da izjavi saučešće.

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, do nesreće je došlo na raskrsnici Ulica Jovana Dučića i Zmaj Jovine u Šidu, kada je motocikli za kojim je upravljao Milan udario u putničko vozilo marke „reno kangu“. Odmah nakon nesreće vozač motocikla i njegov suvozač 17-godišnjak sa teškim povredama prevezeni su u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu, ali nažalost, Pejić je podlegao povredama.

Za nastradalog Šiđanina, meštani imaju samo reči hvale, kao finog i dobrog mladića.

(S.B.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here