5 Comments

 1. Stoja

  U bolnici vise nema ko da nas leci.Politika je zatrovala i upropastila ovaj grad. Dok god doktori budu stavljali stranacke interese iynad profesionalnih, nema nam spasa. Katastrofa i sramota.

  Reply
 2. Andjela

  U toj bolnici nema strucnog kadra na ginekologiji. Vratili su me kuci sa konstatacijom da nemam ginekoloske probleme, da bi me posle manje od mesec dana hitno operisali u Visegradskoj, sa objasnjenjem da je to trebalo da se uradi mnogo ranije!!!

  Reply
 3. Snežana

  Ovo je skoro smešno, naravno od strane tužilaštva! Setili seee…
  Koga? Čega? Molim vas ljudi… U svakoj instituciji vlada opšti haos kada su u pitanju sve moguće vrste zloupotreba službenih položaja! U pravosuđu ih nema?! Haha…
  Verovatno da navedena dva doktora ne ispunjavaju određene uslove, ili ti, nisu više podobna lica, pa će sada sve na njih…!!! Više nego jedno!!!!

  Reply
 4. Бане

  Нестала документација??? Веома интересантно…

  ИМА ЛИ ТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ВЕЗЕ СА НЕСТАЛИМ БЕБАМА ИЗ МИТРОВАЧКОГ ПОРОДИЛИШТА???

  Reply
 5. Maki

  Pravih lekara,ne samo u Mitrovici nego i u celoj Srbiji nema.Sve se svelo na korupciju,zaposljavanje preko veze,stranke itd. Interesuje me kako to ne istrazuju?! Iskreno mislim da je ta dokumentacija zaturena i da se od muve pravi magarac ..inace Dr Arbanas i Malobabic su stvarno fini lekari,Madzic je susta suprotnost..

  Reply

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Medija centar Srem 2017.