POSLE BLUDNOG POPA NOVI SEKS SKANDAL TRESE RUMU! Čuvena doktorka fotkala se skroz gola!

3
8904

Ruma se još nije oporavila od seks snimka popa sa ljubavnicom, a već je trese novi porno skandal!

Naime, na društvenim mrežama pojavila se potpuno gola fotka jedne poznate doktorke u Rumi. Za sada nije poznato kako je dospela u javnost, ali jedno je sigurno, u Rumi svi bruje o nestašnim fotkama!

Video sam fotogrfiju, već par dana kruži gradom. Očigledno da se doktorka previše zanela jer je možemo videti kako se na ne baš uobičajan način samozadovoljava na slici. Dve priče kruže gradom, prema jednoj doktorka je sama greškom okačila na Instagram stori, a prema drugoj u pitanju je osveta prevarene žena koja je poput priče sa popom spornu fotografiju našla kod muža u telefonu. Ne znam šta se dešava u ovom našem malom gradu, dve seks afere za samo dva dana„, ispričao je meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, samo dan ranije, pravoslavni jerej iz Rume, inače suprug i otac maloletnog deteta, našao se u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog seksa sa ljubavnicom!

Da stvar bude još bizarnija, upravo je dete pronašlo snimak kod oca u telefonu.

Sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo„, naveo je naš izvor.

(Kurir.rs)

3 COMMENTS

  1. Eeee, ‘ovo’ je vec mnogo lepse, bar vizuelno, samo, nesto je mutna slika, kvari ugodjaj gledanja fotke…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here