Predavanje na temu „Ljudski resursi kao faktor konkurentske prednosti“

0
455

U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Sremskog upravnog okruga, kompanija ROAD HR iz Novog Sada, 16. novembra organizuje predavanje na temu „Ljudski resursi kao faktor konkurentske prednosti“ u prostorijama Privredne komore u ulici Kralja Petra I 4/2 u Sremskoj Mitrovici.

Izazov ulaska i takmičenja na međunarodnom tržištu, zahteva permanentno praćenje brzinenaučno-tehnoloških dostignuća i stvaranje kulture neprekidnog učenja i sticanja znanja i veština, kao ključnih faktora konkurentske prednosti. Najnoviji koncept u oblasti edukacije ljudskih resursa zahteva od uspešnog privrednikada ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude veštkomunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, daposeduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodljiv na česte promene, da je autentičan i originalan.

Predavanje o tome zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji će održati Uglješa Atanacković, trener i stručni konultant u oblasti ljudskih resursa.

Početak predavanja zakazan je za 11 časova, prijave su besplatne, ali je broj mesta ograničen, te sve zainteresovane molimo da se prijave do 14. novembra na : zorana.karalic@pks.rs

Za sva pitanja i više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na pr@road.rs .

(D. S.)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here