Predstava BOJE ŠTEKA u mitrovačkom pozorištu

0
427

Predstava „Boje šteka“ o trojici autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma u sistemu koji ne funkcioniše. Subota 21. april 20 sati, cena ulaznice 800 dinara.

Trojica sitnih „kriminalaca“, angažovana od viših nalogodavca, da odrade jedan dobro plaćen posao… Trojica autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše… gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život… Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca… Angažovani od mnogo većih ,,igrača,,… a nevešti na poverenom zadatku… dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.
Hit komedija… autentičnih likova, komičnih situacija, duhovitog dijaloga… učiniće sve da vam ulepša veče i dobro nasmeje…

Stota režija Slavenka Saletovića (PEVAJ BRATE 1.deo, DIVAN DAN, ŽAKLINA BANDEKA…)
Tekst Miroljub Nedović Riki
Muzika NEBOJŠA JAKOVLJEVIĆ – ŠONE / OSVAJAČI Tonski efekti VLADIMIR RACKOVIĆ
Uvodna muzika By Moca OFFovi i pevanje Glumci
Scena i kostim ANA RADOJIČIĆ Producent BATA KARADŽIĆ Produkcija FaVI 2018.

Beki, šifrovano ime – Crveni……………………………………………. PETAR STRUGAR
(MONTEVIDEO BOG TE VIDEO, MALI BUDO….)
Propali vlasnik kioska brze hrane. Student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser.
Samozvani, ali Šef grupe.

Trle, šifrovano ime – Plavi………………………………………………….. UROŠ JOVČIĆ
(MONTEVIDEO BOG TE VIDEO, MALI BUDO, KOMŠIJE tv serija)
Nastavnik Srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku – čitao negde.

Cvrle, šifrovano ime – Žuti……………………………………………ĐORĐE STOJKOVIĆ
(VOJNA AKADEMIJA, MAMINI SINOVI, SINĐELIĐI….)
Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

Tajkun, Šef, Gazda, Poštar, pas Rambo, Karabatić, žandarmerijski odred, komandir žandarmerijskog odreda – učestvuju, ali se ne pojavljuju…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here