Predstava “Frenki i Džoni” u Pozorištu 17. novembra

1
252
Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta “Dobrica Milutinović” u subotu, 17. novembra, sa početkom u 20 časova biće odigrana pozorišna predstava “Frenki i Džoni”, u produkciji kuće “Beo Art” iz Beograda.
“Frenki i Džoni” je aktuelan i neophodan komad, koji govori o skidanju oklopa i gardova. O dozvoljavanju mogućnosti da budemo voljeni. O dozvoljavanju mogućnosti da budemo povređeni.
Svi tražimo ljubav, ali da li smo sposobni da volimo?
Ova partija šaha dvoje inteligentnih i atraktivnih, ali emocionalno osakaćenih ljudi, ipak je dirljiva jer oni pristaju da daju šansu vezi koja od starta izgleda osuđena na propast i osvajaju nas idejom da i „autsajderi“ mogu jednostavno uploviti u luku ljubavi. Jer, kao što Džoni kaže: Nikada ne biraš ljubav. Ona bira tebe.
Predstavu “Frenki i Džoni” je režirala Tea Puharić, a uloge tumače Sloboda Mićalović i Igor Đorđević.
Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 800 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

1 COMMENT

  1. Predstava je bila super, pozorište puno. Pohvala za organizatore. Beograd je blizu, glumci vape za igranjem i zaradama, što je prostor da se dovedu jako kvalitetne predstave, koje se tehnički mogu igrati u našem pozorištu. Cena ulaznica nije bitna, ukoliko se radi o super predstavama. Ono što je sramota za naš grad jeste izgled pozorišta. Sve je ruinirano i lošeg izgleda, i scena i dvorana ….. Genijalci koji su smisli da grade trg zahvalnosti investitorima, što je za Ginisovu knjigu gluposti, mogli su preusmeriti pare u pozorište. U vreme svekolikog sunovrata sprskog društva, kultura je spas. Problem je što oni koji vode ovaj grad, to ne shvataju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here