Predstava „Sve o ženama“ u Pozorištu 19. maja

0
377
Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 19. maja sa početkom u 20 časova biće izvedena komedija „Sve o ženama“, u produkciji Pozorišta Prijedor.
 

Predstava Sve o ženama“ nastala je po istoimenom tekstu Mire Gavrana, jednog od najznačajnih dramskih pisaca današnjice. Ovo delo imalo je preko 30 premijera širom sveta, od Zagreba, Buenos Ajresa, Rio de Žaneira, Praga, Bratislave, Njujorka, Los Anđelesa, Pariza… 

Ova predstava u režiji Darka Cvijetića nas vodi kroz petnaest ženskih karaktera svih generacija i to u pet različitih priča koje se uzajamno prepliću. Pred publikom će se naći dve sestre godinama posvađane zbog čoveka kojeg su obe volele, majke koja je u tu svađu upetljana, dve prijateljice čiji odnos zapada u krizu pojavom treće, tri sekretarice koje žele napredovati u svojoj karijeri, tri starice u domu penzionera, te tri devojčice koje idu zajedno u vrtić.

Vešta i brza transformacija tri glumice u petnaest ženskih likova kroz niz komičnih obrta garantuje odličnu komediju koja će vas oduševiti.

Po pet uloga u ovoj predstavi igraju glumice: Sabina Halilović, Mirela Predojević i Jelena Seksen. 
Cena ulaznice za predstavu „Sve o ženama“ iznosi 400 dinara, a za učenike, studente i penzionere: 200 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here