Pružni prelaz u Laćarku – OPASAN PO ŽIVOT!

2
4105

Koliko god da su Mitrovčani ponosni na svoj podvožnjak koji spaja centar grada sa severnom gradskom zonom, teško da su za ponos drugi pružni prelazi u ostatku grada.

Najugroženiji prelaz je, svakako, onaj u Železničkoj ulici u Laćarku, koji spaja sam centar ovog prigradskog mesta i naselje „Varda“.

Do koje mere je ovaj prelaz opasan za pešake i druge učesnike u saobraćaju, pokazuju i naredni snimci. S obzirom da ovaj prelaz nije u nadležnosti gradske samouprave, nadamo se da će odgovorna lica u Železnicama Srbije učiniti nešto po ovom pitanju.

 

2 COMMENTS

  1. Predlažem da se iskopa „rupa“ kao i na prelazu prema KPZ, veličine kao da je iznad 6 koloseka i da i da saobraća mnogo više od trenutnih dva voza dnevno. Cena će biti sitnica, nekih 7-10 miliona evra, a platiće je stanovnici Mitrovice, iako je pruga u nadležnosti JP Železnice Srbije, inače firme koja živi na grbači svih građana Srbije. Popovićeva škola se raspada, obdaništa su nam katastrofa, o bolnici i da ne govorim, a naša vlast pravi pružni podvožnjak vredan ni manji ni više nego 7-10 miliona evra. Pri tome, potroše 100 000 evra na zelenilo, koje će se zbog blizine svo osušiti od izduvnih gasova.

  2. Šta je tu opasno po pešake i druge učesnike u saobraćaju, to što je voz stao ispred putnog prelaza, svirao i nastavio vrlo polako, inače sve po propisu… to je opasno? Mo’š misliti rampa nije spuštena, pa pokvarila se. Po portalu bi trebalo zatvoriti i drumski i železnički saobraćaj dok se rampa ne popravi, to bi isto bilo kao kad bi se pokvario semafor i portal napiše kako je raskrsnica nebezbedna po druge učesnike u saobraćaju… i ajd da zatvorimo tu raskrsnicu.
    Molim portal da se uozbilji 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here