PUTINCI: Bandera pala i usmrtila ženu

0
268

Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, nastradala je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, kada je kamion udario u banderu, koja je pala na nesrećnu ženu.

Vozaču kamiona M.P (37) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici. Kako je ispričao jedan od trojice Nadinih sinova Boris, do nesreće je došlo kada je njegova majka pružala pomoć učesnicima u saobraćajnoj nezgodi.

– Pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do saobraćajne nezgode. Ona i komšija izašli su da pruže pomoć, i kako je stajala pored jednog od vozila, iz pravca Inđije naleteo je kamion. Valjda da bi vozač izbegao direktan sudar, udario je u banderu, koja je počela da pada. Majka je opazila, i da bi zaštitila brata koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula, a bandera je pala na nju – ispričao je vidno potresan, još ne verujući šta ih zadesilo sin Boris.

Tokom dana, okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, malo po malo desi neka saobraćajka.

– U zadnjih godinu dana to je treći put, da su vozači obarali banderu na tom mestu. Tu postoji blaga krivina, a oni kad dolaze iz tog pravca misle ravan put. Još kad je samo malo klizavo, često slete s puta – pojašnjava jedan od Putinčana, koji se zatekao na mestu nesreće.

Samo par sati, kako se pročula vest da je Nada i pored ukazane lekarske pomoći, izdahnula, meštani su došli da izjave saučešće porodici.

Fina ženica, majka, domaćica. I sad je pokazala svoju dobru dušu, htela je da pomogne drugima, a i sama nastradala. Kakva zla sudbina…- pognute glava prokomentarisala je Mira, koja je pritekla u pomoć ožalošćenoj porodici Mitić.

 

Izvor:  http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:695611-SPASAVALA-DRUGE-PA-POGINULA-Kamion-udario-u-banderu-ona-pala-pa-ubila-zenu-Foto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here