RASKRSNICA SMRTI! Dve nesreće za nedelju dana na raskršću u Banstolu

0
4901

Nakon nekoliko decenija obnovljeni put od Sremskih Karlovaca do Banstola obradovao je stnovnike ovog kraja. No, zbog neispunjenog obećanja lokalne samouprave u Inđiji da će se u ovom mestu napraviti kružna raskrnica radi veće bezbednosti u saobraćaju, počele su se dešavati i prve saobraćajne nezgode.

Opštinari se za medije hvale urađenim putem, a ne pominju to što su nas  prevarili i nisu napravili kružni tok u Banstolu“ – ogorčeno napominje ovdašnji meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

Zbog nečije neodgovornosti, raskrnica u Banstolu postala je raskrnica smrti, kako su je počeli nazivati stanovnici ovog fruškogorskog mesta.

Iako su svi zadovoljni zbog asfaltiranja ovog putnog pravca, loše u svemu tome je to što sada vozači automobila voze prebrzo, pa su se, tokom ove sedmice, na pomenutoj raskrsnici dogodile već dve saobraćajne nezgode.

Lokalno stanovništvo najavljuje da će blokirati put ako se pod hitno ne izgradi kružni tok kako bi se smanjila brzina na putu, odnosno povećala bezbednost ljudi.

(M. Milivojević)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here