RAVNJE: Narkomanka ugušila tetku

0
399

Zbog ubistva u selu Ravnje uhapšena Danijela Jovanović iz okoline Šapca. Sumnja se da je usmrtila Danicu Dimitrijević (78)

Danijela Jovanović (34) iz okoline Šapca, u sredu u popodnevnim satima ugušila je svoju tetku Danicu Dimitrijević (78) u kući gde je živela u selu Ravnje. Nakon ubistva ona se odvezla taksijem, da bi se posle nekoliko sati vratila na mesto zločina. Tu su je i uhapsili pripadnici MUP.

Meštani ovog malog sela udaljenog dvadesetak kilometara od Sremske Mitrovice kažu da je Danica poslednjih deset godina živela sama, posle suprugove smrti.

Ona nije imala dece, a posle gubitka muža nije se više udavala. Živela je bedno od socijale, a komšije su joj davale hranu. Bila je mršava, jedva se kretala, čak su joj i struju u kući isključili – priča jedna od komšinica.

Za rođaku Danijelu, koja je dolazila povremeno da obilazi očevu rođenu sestru, u ovom selu kažu da je oduvek bila problematična.

Danijela ima troje dece, starijeg sina koji ima preko 20 godina, za kojeg se ne zna gde je, i dvoje dece koja su kod očeva. Kako sam čula, poslednjih četiri, pet dana boravila je kod Danice, znala je stalno da od nje traži novac. Pričalo se da se drogira, jer je čudno delovala – kaže komšija iz Ulice Hajduk Stanka, gde se i desilo ovo ubistvo.

Meštani sumnjaju da je i ovaj put svađa izbila upravo zbog novca, što je posle kulminiralo u ubistvo.

U sredu predveče kad je jedan prijatelj došao kod Danice, zatekao ju je mrtvu i pozvao policiju. Danijele nije bilo u kući, ali zašto se posle vratila, ne znamo. Videli smo samo kad su došli policajci i odveli je – pričaju u ovom selu gde ne pamte ovakav zločin.

S.Kostić/http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:698730-Narkomanka-ugusila-tetku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here