Dobro došli na Sremskomitrovački portal
logo


Dejan Kenović (42) iz Sremske Mitrovice pokušao je prekjuče da opljačka školsku kasu Bogoslovske škole u Sremskim Karlovcima.

e888beacd6b314ae46604c8dd890e427U zatvoru, u rodnoj Sremskoj Mitrovici, proveo je 12 godina. Kako saznajemo, osuđen je jer je na putu pljačkao vozače iz Bugarske i Turske, ali i kladionice.

S Kenovićem je uhapšen njegov sugrađanin Nenad Mandić (29), a policija traga za njihovim pomagačem Radovanom Lj., takođe iz Sremske Mitrovice.

Kenović i Mandić su  za vreme nastave ušli u kabinet naoružani pištoljem, za koji je kasnije utvrđeno da je plastičan, i pretili ekonomu-upravniku škole Milošu Cvetkoviću. Razbojnici su nameravali da ukradu kasu u kojoj je bilo nekoliko hiljada evra jer su đaci platili internat za ovaj mesec.

Kenović i Mandić su napali ekonoma i izujedali ga po levoj ruci. Ekonom je, međutim, počeo da viče: „Pljačka, pljačka“, a njegove pozive čuli su đaci koji su imali čas u susednoj učionici.

Istrčali su iz učionice i njih desetak se umešalo u bitku s nasilnicima. Oborili su pljačkaše i savladali ih, a tom prilikom razbojnicima je ispao plastični pištolj i raspao se.

Do dolaska policije, učenici su razbojnike držali u prostorijama škole, a ekonomu škole lekari su konstatovali lake povrede.

 

blicOnline

Ostavite komentar

*

captcha *

 1. Lacarak Odgovori
  Za ovu vest vam svaka cast, slika, ime i prezime, da se zna ko je ko u ovom nasem prelepom gradu. Ni ozbiljniji portali nemaju mu*a za ovakve vesti, trpaju inicijale, mozda pijem u kafani sa pedofilom i razbojnikom a da to i ne znam.
  • Бане Odgovori
   Слажем се... Име и презиме за сваког криминалца... ЈАВНО!!!
 2. Ana Odgovori
  Meni je zanimljivo to sto Bogoslovija svojim djacima naplacuje internet nekoliko hiljada evra. Koliko li tek kostaju knjige?
  • Бане Odgovori
   ИнтернАт, а не интернЕт...
  • lokal-patriota Odgovori
   Ana nisi u pravu. Na blic sajtu se javio covek cije je dete ucestvovalo u "spasavanju" od kradje i rekao je da je 100e mesecno cena internata a ostalo dotira SPC. U tih 100e im je obezbedjen smestaj, obrok (3 puta dnevno + uzina), knjige i pohadjanje nastave a ucitelj ima dva fakulteta zavrsena i deca ga obozavaju kazu da je odlican covek. a ova protuva sto je pokusala pljacku treba zauvek da bude iza resetaka