Sajam zapošljavanja u hali „Pinki“

0
1344

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja, koji će se održati u petak, 18. maja, u periodu od 11 do 13 časova, u Poslovnom sportskom centru „Pinki“.

Ovo je prvi Sajam zapošljavanja u Sremu ove godine na kome će nezaposlena lica imati priliku da se predstave i predaju radne biografije poslodavcima na teritoriji grada Sremska Mitrovica. Ovaj Sajam je i dobar primer saradnje Lokalne samouprave, poslodavaca i NSZ  u cilju rešavanja problema nezaposlenosti.

Na Sajmu zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici učešće je prijavilo 28 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 300 radnika, traže se: magacioneri, prodavci, refereti nabavke, radnici u proizvodnji, monteri centralnog grejanja, radnici metalurške struke, stakloresci, šivači, bravari, limari, električari, diplomirani ekonomisti, diplomirani inženjeri mašinstva, diplomirani pravnik, diplomirani građevinski inženjer, menadžer, računovođa, knjigovođe, zavarivači, programer, vozači teretnog vozila, varioci, navigator, frizer.

Cilj Sajma zapošljavanja je direktno susretanje ponude i tražnje, kao i promocija nezaposlenih lica određenih znanja, veština i zadovoljenje kadrovskih potreba poslodavaca.

Pozivaju se svi nezaposleni koji žele da posete Sajam zapošljavanja da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here