Saradnja kompanije LINK group i mitrovačke biblioteke

0
331

LINK group povodom Svetskog dana knjige obezbedio besplatne online kurseve engleskog u saradnji sa bibliotekom ,,Gligorije Vozarević“ iz Sremske Mitrovice

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj BusinessAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog bibliotekama širom Srbije.

Ovoga puta, povodom Svetskog dana knjige, mogućnost da pohađaju besplatne online kurseve engleskog imaće članovi biblioteka širom naše zemlje.

U dosadašnjim akcijama učestvovalo je preko 100 edukativnih i kulturnih ustanova, u kojima je više od 400 ljudi dobilo mogućnost da besplatno pohađa neki od ponuđenih kurseva.

Mogućnost da dodatno nauče engleski jezik ili savladaju obradu teksta sada će imati i članovi biblioteke ,,Gligorije Vozarević“ iz Sremske Mitrovice.

Nakon što se registruju na strani prijave, dobitnicima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara.

Obeležavanjem Svetskog dana knjige namera je da se istakne koliko je važno redovno čitati knjige i ulagati u sebe na ovaj način.

LINK group pozivai ostale kompanije da se uključe u slične akcije kako bi na bilo koji način mogli doprineti da se poboljšaju kvalitet i uslovi života članova našeg društva.

(M. Korać)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here