понедељак, јун 17, 2019

Uhapšen jer je na komšinicu pucao iz vazdušne puške

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su G. T (38), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšen zbog reketiranja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. R. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

Tokom vikenda otkriveno 15 pijanih vozača: ŠEST POSLATO NA TREŽNJENJE!

Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici otkrili su tokom vikenda čak 15 vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola. Protiv njih...

Raspisan konkurs za buduće policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici 600 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova.

U nedelju akcija suzbijanja komaraca

Po najavi nadležnih, u nedelju 9. juna biće sprovedena akcija suzbijanja komaraca na teritoriji Grada Sremska Mitrovica uključujući i naseljena mesta.

FRUŠKA GORA: Oprezno zbog odrona na Iriškom vencu

Nacionalni park "Fruška gora" upozorio je da na putu u blizini Iriškog venca ima odrona, pozivajući vozače na opreznost.

Za jedan dan policija otkrila čak pet vozača u stanju teške alkoholisanosti!

Samo u toku jednog dana, pripadnici saobraćajne policije u Sremu su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili ukupno 113 saobraćajnih prekršaja.

U stanu držao arsenal oružja: ONDA JE UPALA POLICIJA!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A.K. (1966) iz Šida zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje,...

Dvojica maloletnika i 18-godišnjak osumnjičeni da su napadali sugrađane, oštetili automobil i kuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji uhapsili su M.M. (18) i dvojicu maloletnika starosti po sedamnaest godina, svi iz Inđije, zbog postojanja...

U pojačanoj akciji kontrole saobraćaja otkriveno 165 saobraćajnih prekršaja: DVANAESTORO VOZILI PIJANI!

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koja je nadležna za ceo Sremski regiona, prilikom kontrole saobraćaja tokom prošle sedmice, otkrili...