SMENE kod šidskih naprednjaka: PREDRAG VUKOVIĆ razrešen sa mesta poverenika

0
2016

Predsednik opštine Šid Predrag Vuković, smenjen je sa mesta poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Šidu, a na njegovo mesto imenovan je Zoran Semenović, koji obavlja funkciju zamenika predsednika opštine.

Kako kaže Vuković za naš portal, nije iznenađen stranačkom smenom, te da ona neće uticati na njegovu funkciju koju trenutno obavlja, kao predsednik opštine Šid.

Najavljivane čistke naprednjaka po opštinskim odborima, koje se sve više najavljuju ovih dana u raznim medijima, izgleda da su započele i to od Srema. Prvi čovek šidske opštine Vuković, koji je funkciju poverenika naprednjaka obavljao od 2015. godine, razrešen je ove dužnosti.

Očekivao sam, jer je već dugo bilo u najavi. Stranka traži stalnog operativca na terenu, a moje dve funkcije zajedno nisu mogle kvalitetno da se obavljaju. Sada ću moći više da se posvetim razvoju i napretku opštine. Zapustio sam aktivnosti u odboru i to je sve dovelo do toga– tvrdi Vuković, dodajući da ostaje član stranke.

Međutim, kako kaže naš izvor, ovo neće biti jedino “spremanje“ u redovima naprednjaka na području Srema. Na udaru naći će se i oni odbori koji beleže veći broj iščlanjenja iz ove stranke, loših rezultata na lokalu, ali i smene funkcionera.

(Smiljka Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here